Chord Gitar Sambate Ati – Pepeh Sadboy

Berikut ini merupakan Chord Gitar Sambate Ati – Pepeh Sadboy. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Sambate Ati – Pepeh Sadboy, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Sambate Ati – Pepeh Sadboy.

(Intro)   -[G/B]-
            

                        
sabendino kowe kok ngelarani..
                       
kebangetan nggawe ajure ati..
          
ngobong perasaan iki..
                      
mbek tego mblenjanji janji
      
opo koyok ngene
                     
kowe sing tak tresnani..

                            
kurang opo kabeh sing tak lakoni..
                        
kurang opo karo tresnoku iki..
         
nelongso rasane ati
               
tego tegone ngapusi
                             
loro ati iki sing wis mbok paringi..

                             
cubo rungokno jerit.. njero ati iki..
                                
kowe tak sayang tegane ninggal janji..

           
wis tak lakoni kabeh..
           
karep penjalukanmu
     
kowe sing tak tresnani..
       
tego tegone mblenjani..

(Chorus)
                    
sambate ati.. wengi iki..
                                  
mergo kowe sing njalari.. nglarani ati..
                   
mbiyen jarene janjimu..
                
tresnomu sing gede
                       
nyatane mbok tinggalne aku..

                   
lorone ati.. wengi iki
                                  
ngempet eluh dadi bukti.. nglarani ati..
                
bukti lorone atiku..
                           
ajure urepku amergo cintamu palsu..

(Int.)    
         

                             
cubo rungokno jerit.. njero ati iki..
                                
kowe tak sayang tegane ninggal janji..

           
wis tak lakoni kabeh..
           
karep penjalukanmu
     
kowe sing tak tresnani..
       
tego tegone mblenjani..

(Chorus)
                    
sambate ati.. wengi iki..
                                  
mergo kowe sing njalari.. nglarani ati..
                   
mbiyen jarene janjimu..
                
tresnomu sing gede
                       
nyatane mbok tinggalne aku..

                   
lorone ati.. wengi iki
                                  
ngempet eluh dadi bukti.. nglarani ati..
                
bukti lorone atiku..
                            
ajure urepku amergo cintamu palsu..
               
 bukti lorone atiku..
                         
ajure urepku.. amergo awakmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Sambate Ati – Pepeh Sadboy yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Sambate Ati – Pepeh Sadboy, Lirik Lagu Sambate Ati – Pepeh Sadboy, Kunci Gitar Sambate Ati – Pepeh Sadboy