Chord Gitar Janji Kari Janji – Cinta Tashya

Berikut ini merupakan Chord Gitar Janji Kari Janji – Cinta Tashya. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Janji Kari Janji – Cinta Tashya, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Janji Kari Janji – Cinta Tashya.

Capo di fret 2

(Intro)       ..
              ..

      [G/B]               
nglakeake kowe aku durung biso..
                    
pisah karo kowe roso ati durung lilo..
                          
rasane ati iki ora biso ngapusi..
                              
mung kowe siji wong sing tak tresnani..

      [G/B]                  
lilo kudu lilo senadyan atiku loro..
     
sing tak tresno lungo
     
lungane karo wong liyo..
  
susah kowe tak kancani
                
bareng penak kowe lali
                            
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

(Intro)  - 

(Chorus)
           
mbiyen janjine..
                
susah seneng dilakoni..
          
nanging nyatane..
                  
bareng seneng kowe lali..

           
mbiyen janjine..
              
urip sehidup semati..
          
nanging nyatane..
                 
janjimu mung kari janji..

(Int.)        
              -- ..

      [G/B]                  
lilo kudu lilo senadyan atiku loro..
     
sing tak tresno lungo
     
lungane karo wong liyo..
  
susah kowe tak kancani
                
bareng penak kowe lali
                                
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

(Chorus)
           
mbiyen janjine..
                
susah seneng dilakoni..
          
nanging nyatane..
                  
bareng seneng kowe lali..

           
mbiyen janjine..
              
urip sehidup semati..
          
nanging nyatane..
                 
janjimu mung kari janji..

           
mbiyen janjine..
                
susah seneng dilakoni..
          
nanging nyatane..
                  
bareng seneng kowe lali..

           
mbiyen janjine..
              
urip sehidup semati..
          
nanging nyatane..
                 
janjimu mung kari janji..
          
nanging nyatane..
                 
janjimu mung kari janji..



Cinta Tashya - Janji Kari Janji[

(Intro)       ..
              ..

      [A/C#]              
nglakeake kowe aku durung biso..
                    
pisah karo kowe roso ati durung lilo..
                         
rasane ati iki ora biso ngapusi..
                              
mung kowe siji wong sing tak tresnani..

      [A/C#]                 
lilo kudu lilo senadyan atiku loro..
     
sing tak tresno lungo
     
lungane karo wong liyo..
  
susah kowe tak kancani
               
bareng penak kowe lali
                            
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

(Intro)  - 

(Chorus)
           
mbiyen janjine..
                
susah seneng dilakoni..
          
nanging nyatane..
                  
bareng seneng kowe lali..

           
mbiyen janjine..
              
urip sehidup semati..
          
nanging nyatane..
                 
janjimu mung kari janji..

(Int.)        
              -- ..

      [A/C#]                 
lilo kudu lilo senadyan atiku loro..
     
sing tak tresno lungo
     
lungane karo wong liyo..
  
susah kowe tak kancani
               
bareng penak kowe lali
                                
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

(Chorus)
           
mbiyen janjine..
                
susah seneng dilakoni..
          
nanging nyatane..
                  
bareng seneng kowe lali..

           
mbiyen janjine..
              
urip sehidup semati..
          
nanging nyatane..
                 
janjimu mung kari janji..

           
mbiyen janjine..
                
susah seneng dilakoni..
          
nanging nyatane..
                  
bareng seneng kowe lali..

           
mbiyen janjine..
              
urip sehidup semati..
          
nanging nyatane..
                 
janjimu mung kari janji..
          
nanging nyatane..
                 
janjimu mung kari janji..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Janji Kari Janji – Cinta Tashya yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Janji Kari Janji – Cinta Tashya, Lirik Lagu Janji Kari Janji – Cinta Tashya, Kunci Gitar Janji Kari Janji – Cinta Tashya